Sabtu, 11 April 2009

AKTIFKAN MINDA ANDA MENERUSI Y.A.T

HELLO HAI ... ASSALAMUALAIKUM ...MARI...MARI LAPOR DIRI

BERTEMU LAGI MENCETUSKAN SITUASI MENCAMBAH MINDA ITU DAH PASTI.
SEPERTI MANA YANG KITA SEDIA MAKLUM PELBAGAI USAHA TELAH DIJALANKAN OLEH RTM KHUSUSNYA UNTUK MEMBENTUK KOMUNITI KREATIF YANG MAMPU MENYUMBANG KEARAH PEMBENTUKAN TENAGA KERJA YANG MAMPU MENGHASILKAN PROGRAM YANG BERKUALITI DAN KREATIF.

ANTARA FAKTOR PENTING IALAH DENGAN KITA BERANI UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN PADA DIRI , ANJAKAN PARAGIGMA YANG SELARI DENGAN KEMANTAPAN MINDA YANG CERDAS . SEHUBUNGAN DENGAN ITU KAMI DARI MEJA Y.A.T (APA TU?) YA ATAU TIDAK Y DAN TA DALAM RIUH DI MUTIARA KE UDARA SETIAP PAGI JUMAAT 7.15 HINGGA 9.00 INGIN MENGAJAK MINDA MENCETUSKAN IDEA - IDEA YANG MEMBERANGSANGKAN DENGAN HUJAH YANG MAMPU MENYOKONG TOPIK YANG DI UTARAKAN. RANCANGAN INI JUGA BERKONSEPKAN PIDATO UMUM YANG BOLEH MENJADI PEMANGKIN UNTUK MEWUJUDKAN MASYARARAKAT MALAYSIA YANG PETAH BERHUJAH DAN ADA KEYAKINAN DIRI.

MUNGKIN INI JUGA BAKAL MERINTIS JALAN UNTUK KAMI MENCONGAK PELUANG MELAKUKAN SATU LAGI TRANSFORMASI DALAM DUNIA PENYIARAN TANAHAIR. JANGAN LUPA TEMUJANJI ANDA BERSAMA SAYA YY DAN ITA SETIAP PAGI JUMAAT MENERUSI Y.A.T (TRANSFORMASI MINDA PENCETUS IDEA)

Tiada ulasan: