Khamis, 23 Oktober 2008

IDOLA MUTIARA IMPAK MENARIK UNTUK PENGEMAR SENI SUARA

HELLO HAI LAPOR DIRI ......

SEPERTI MANA YANG TELAH ANDA TAHU SAYA TELAH MENERBITKAN RANCANGAN BERBENTUK KARAOKE DI MUTIARA FM (IDOLA MUTIARA) YANG KE UDARA SETIAP RABU JAM 10.05 MALAM.

APA YANG MENARIK PERHATIAN SAYA JELAS SETELAH 3 MINGGU RANCANGAN INI KE UDARA IA MENDAPAT PERHATIAN YANG ISTIMEWA DI KALANGAN PENDENGAR MUTIARA FM DENGAN PENYERTAAN YANG CUKUP MEMBERANGSANGKAN. TAMBAH PULA DI NILAI OLEH KOMPOSER MAT DIN SERTA UNDIAN SMS DI KALANGAN PEMINAT MEREKA INI SEDIKIT SEBANYAK MEMBERI SUNTIKAN SEMANGAT UNTUK SAYA MENAMBAH IDEA - IDEA YANG LEBIH MANTAP UNTUK MENJADIKAN RANCANGAN INI POPULAR DI MUTIARA FM . UNTUK SIRI AKAN DATANG (29/10/08) ANTARA LAGU - LAGU YANG BAKAL DI KARAOKEKAN OLEH PARA PESERTA IALAH CINTA 3 SEGI (MONO) , LAMUNAN TERHENTI (ARIS) , MENARUH HARAPAN (ZAITON SAMEON) DAN BUNYI GITAR (P.RAMLEE)

UNTUK PENYERTAAN HUBUNGI 04- 2264244 UNTUK UNDIAN TAIPKAN MUTIARA <> IDOLA (NAMA PESERTA) DAN HANTAR KE 32728 .PEMENANG AKAN MENERIMA ALBUM - ALBUM BERBENTUK CAKERA PADAT SERTA VOUCER MAKANAN UNTUK 2 ORANG DI NAZA CAFE WESTERN FOOD , SEAGATE BAYAN LEPAS.

PARA PEMENANG MINGGUAN AKAN DI KUMPUL UNTUK BERENTAP DALAM JUARA BULANAN.

Tiada ulasan: